Archív článkov

Najnovšie pridané recepty

03.12.2013 23:59
https://www.luxurygourmet.eu/products/rebarborovo-brusnicovy-crumble/ https://www.luxurygourmet.eu/products/konfitovane-kuracie-stehna-s-bylinkami-na-podstielke-z-cavolo-nero/ https://www.luxurygourmet.eu/products/rychla-cokoladova-torta-s-naplnou-z-lesneho-ovocia/ https://www.luxurygourmet.eu/produc

Kde sa zrodilo šampanské alebo história šampanského

13.11.2013 00:15
  Kde sa zrodilo šampanské alebo história šampanského   História Champagne pravdepodobne siaha do roku 79, keď sa v Champagne (z lat. Campus) keď tu Rimania založili vinice, oveľa skôr ako bolo vôbec objavené šumivé víno. Región Champagne (starofrancouzsky Champaign) sa...

Rozhovor so šéfkuchárom Michalom Škorcom

21.07.2013 20:24
Predstavujeme šéfkuchára Michala Škorca Šéfkuchár Gašperovho mlyna ,, podtatranská obec Batizovce,, www.gasperovmlyn.sk/ Michal škorec má dve veľké vášne, prípravu jedál z diviny a čítanie starých kuchárkych kníh. Práve v týchto knihách nachádza inšpiráciu pre svoje jedlá, ktorým dáva...

Marhuľová tortička z piškótového cesta

21.07.2013 18:56
Suroviny Piškótové cesto Polohrubá múka 5PL Vajíčka 5ks Kryštáľový cukor 5PL Prášok do pečiva 12 sáčka Voda 4PL Plnka Piškótové cesto zbytky Marhuľový džem 125g Jules Gautret Extra Cognac 150ml Sušené marhuľe 150g Tonka fazuľa 1ks nemusí byť Marhuľové želé Marhuľový džem 70g Agar agar...

Ostro sledovane stranky

16.05.2013 21:19
https://adkas-tastyfood.blogspot.co.uk/

TOP 50 najlepších reštaurácií na svete.

14.05.2013 23:52
  Na čele rebríčka, ktorý každoročne zostavuje Časopis Restaurant Magazine, hviezdi El Celler de Can Roca. V rebríčku najlepších reštaurácií sveta World´s 50 Best Restaurant, ktorý každoročne zostavuje britský časopisRestaurant Magazine nastala tento rok zmena. Víťaza...

Top 50 reštaurácií vo svete

14.05.2013 14:05
  Na čele rebríčka, ktorý každoročne zostavuje Časopis Restaurant Magazine, hviezdi El Celler de Can Roca. V rebríčku najlepších reštaurácií sveta World´s 50 Best Restaurant, ktorý každoročne zostavuje britský časopis Restaurant Magazine nastala tento rok zmena. Víťaza posledných...

Hľuzovka alebo biele a čierne zlato.

12.05.2013 21:35
  Najdôležitejšie fakty o hľuzovkách Predslov Najvzácnejšia a najdrahšia potravina. Týmto prívlastkom sa môže pochváliť iba jediná surovina. Hľuzovka. Táto delikatesa sa trvalo odmieta domestikovať, žije vo voľnej prírode a pri jej zbere sa používajú pomocníci s extrémne vyvinutým...

Hľuzovka alebo biele a čierne zlato

12.05.2013 19:33
    Najdôležitejšie fakty o hľuzovkách Predslov Najvzácnejšia a najdrahšia potravina. Týmto prívlastkom sa môže pochváliť iba jediná surovina. Hľuzovka. Táto delikatesa sa trvalo odmieta domestikovať, žije vo voľnej prírode a pri jej zbere sa používajú pomocníci s extrémne vyvinutým...

Marinovanie a čo je to marináda.

09.05.2013 11:36
  Chcete vedieť ako správne marinovať mäso? Viete ako si môžete pripraviť marinádu podľa vlastnej chuti? Čítajte ďalej … Marináda je korenená zálievka slúžiaca na nakladanie potravín, hlavne mäsa, zeleniny a syrov. Obvykle sa skladá zo zmesi oleja, okyslujúcej zložky (ocot,...
Záznamy: 1 - 10 zo 28
1 | 2 | 3 >>