Elixir, dakujem za navstevu a som rad ze sa stranka paci sj ked som za posledny mesiac moc toho nepridal,momentalne za to moze moja vytazenost tak ako v praci aj doma...
Kniha návštev
Čokoládovo-Armagnac mousse s marinovanými slivkami
Adkas | 17.08.2013
Radko chcem robit tento dezert...v postupe mi chyba, kde su tie pasiky, co si ich omotal okolo formiciek? to su tie na fotografii pred dezertom, pouzite na ozdobu ? a natrete zlatou farbou alebo?vdaka za odpoved....dufam, ze sa mi aspon trochu podari to tak krasne nazdobit...budem kopirovat :)
Re:Čokoládovo-Armagnac mousse s marinovanými slivkami
Luxury gourmet | 18.08.2013
Adka poslal som ti do spravy vysvetlenie ale v recepte to je napisane a myslim ze si chcela ako sa robi ten medovy ozdobny kruh.
Tak to uz hej
Martina | 02.08.2013
Meringue z Kamélie a zeleného čaju
tak toto som este nevidela a ani nepocula, neuveritelne zaujimavy recept ale odvahu skusat nemam, vsetky recepty su neuveritelne lakave a zaujimave, klobuk dolu, fotografie su uzastne ak si ich teda fotil ty. Verim, ze keby si otvoril restauraciu na Sk tak o klientelu asi nudzu mat nebudes. Prajem este vela vela super napadov a receptov, mimochodom na tuto stranku som sa dostala nahodou cez kamarata a musim povedat ze naozaj zaujala. Uz viem kam chodit na recepty na specialne prilezitosti. Pozdravujem zo Ziliny
Re:Tak to uz hej
Luxury gourmet | 18.08.2013
Martinka dakujem za tvoju pochvalu a som rad ze sa ti stranka a recepti pacia. Fotografie su moje a fotim uz dlhsiu domu, sice nie ako profesional ale fotim :)