Archív článkov
Najnovšie pridané recepty
03.12.2013 23:59
https://www.luxurygourmet.eu/products/rebarborovo-brusnicovy-crumble/
https://www.luxurygourmet.eu/products/konfitovane-kuracie-stehna-s-bylinkami-na-podstielke-z-cavolo-nero/
https://www.luxurygourmet.eu/products/rychla-cokoladova-torta-s-naplnou-z-lesneho-ovocia/
https://www.luxurygourmet.eu/produc
Kde sa zrodilo šampanské alebo história šampanského
13.11.2013 00:15
Kde sa zrodilo šampanské alebo história šampanského
História Champagne pravdepodobne siaha do roku 79, keď sa v Champagne (z lat. Campus) keď tu Rimania založili vinice, oveľa skôr ako bolo vôbec objavené šumivé víno. Región Champagne (starofrancouzsky Champaign) sa...
Rozhovor so šéfkuchárom Michalom Škorcom
21.07.2013 20:24
Predstavujeme šéfkuchára Michala Škorca
Šéfkuchár Gašperovho mlyna ,, podtatranská obec Batizovce,, www.gasperovmlyn.sk/ Michal škorec má dve veľké vášne, prípravu jedál z diviny a čítanie starých kuchárkych kníh. Práve v týchto knihách nachádza inšpiráciu pre svoje jedlá, ktorým dáva...
Marhuľová tortička z piškótového cesta
21.07.2013 18:56
Suroviny
Piškótové cesto
Polohrubá múka 5PL
Vajíčka 5ks
Kryštáľový cukor 5PL
Prášok do pečiva 12 sáčka
Voda 4PL
Plnka
Piškótové cesto zbytky
Marhuľový džem 125g
Jules Gautret Extra Cognac 150ml
Sušené marhuľe 150g
Tonka fazuľa 1ks nemusí byť
Marhuľové želé
Marhuľový džem 70g
Agar agar...
Ostro sledovane stranky
16.05.2013 21:19
https://adkas-tastyfood.blogspot.co.uk/
TOP 50 najlepších reštaurácií na svete.
14.05.2013 23:52
Na čele rebríčka, ktorý každoročne zostavuje Časopis Restaurant Magazine, hviezdi El Celler de Can Roca.
V rebríčku najlepších reštaurácií sveta World´s 50 Best Restaurant, ktorý každoročne zostavuje britský časopisRestaurant Magazine nastala tento rok zmena. Víťaza...
Top 50 reštaurácií vo svete
14.05.2013 14:05
Na čele rebríčka, ktorý každoročne zostavuje Časopis Restaurant Magazine, hviezdi El Celler de Can Roca.
V rebríčku najlepších reštaurácií sveta World´s 50 Best Restaurant, ktorý každoročne zostavuje britský časopis Restaurant Magazine nastala tento rok zmena. Víťaza posledných...
Hľuzovka alebo biele a čierne zlato.
12.05.2013 21:35
Najdôležitejšie fakty o hľuzovkách
Predslov
Najvzácnejšia a najdrahšia potravina. Týmto prívlastkom sa môže pochváliť iba jediná surovina. Hľuzovka. Táto delikatesa sa trvalo odmieta domestikovať, žije vo voľnej prírode a pri jej zbere sa používajú pomocníci s extrémne vyvinutým...
Hľuzovka alebo biele a čierne zlato
12.05.2013 19:33
Najdôležitejšie fakty o hľuzovkách
Predslov
Najvzácnejšia a najdrahšia potravina. Týmto prívlastkom sa môže pochváliť iba jediná surovina. Hľuzovka. Táto delikatesa sa trvalo odmieta domestikovať, žije vo voľnej prírode a pri jej zbere sa používajú pomocníci s extrémne vyvinutým...
Marinovanie a čo je to marináda.
09.05.2013 11:36
Chcete vedieť ako správne marinovať mäso? Viete ako si môžete pripraviť marinádu podľa vlastnej chuti? Čítajte ďalej … Marináda je korenená zálievka slúžiaca na nakladanie potravín, hlavne mäsa, zeleniny a syrov. Obvykle sa skladá zo zmesi oleja, okyslujúcej zložky (ocot,...
Záznamy: 1 - 10 zo 28