Zeleninové
Pečiarky plnené špenátovo, pancettovou ricottou s hríbovým soufflé
Suroviny
Plnené hríby
Pečiarky 8ks
Špenátové listy mladé 250g
Pancetta 200g
Šalotka banánová 1ks
Cesnak 2ks
Maslo 50g
Ricotta 250g
Hríbové suflé
Bešamel 200g
Hríbové pureé 200g
Žĺtok 4ks
Bielky 4ks
Dusené zemiaky
Zemiaky 800g
Maslo...
Zapekané plnené tekvice (butternut pumkins)
Suroviny
Tekvica menšia 2 ks
Ryža natural 150g
Šampiňóny ćerstvé 150 g
Baklažán 1 ks
Baby špenát listy 400 g
Cesnak 1-2 strúčky
Šalotka 1 ks
Víno biele 50 ml
Postup receptu
Tekvice prekrojíme a zbavíme jadierok, dužinu vyrežeme alebo vydlabeme. Uvaríme si ryžu, ktorú necháme vychladnúť, cibuľku si...