Zeleninové

Pečiarky plnené špenátovo, pancettovou ricottou s hríbovým soufflé

  Suroviny   Plnené hríby   Pečiarky 8ks Špenátové listy mladé 250g Pancetta 200g Šalotka banánová 1ks Cesnak 2ks Maslo 50g Ricotta 250g Hríbové suflé Bešamel 200g Hríbové pureé 200g Žĺtok 4ks Bielky 4ks Dusené zemiaky   Zemiaky 800g Maslo...

Zapekané plnené tekvice (butternut pumkins)

Suroviny Tekvica menšia 2 ks Ryža natural 150g Šampiňóny ćerstvé 150 g Baklažán 1 ks Baby špenát listy 400 g Cesnak 1-2 strúčky Šalotka 1 ks Víno biele 50 ml Postup receptu Tekvice prekrojíme a zbavíme jadierok, dužinu vyrežeme alebo vydlabeme. Uvaríme si ryžu, ktorú necháme vychladnúť, cibuľku si...