Bravčové mäso

Domáci údený bravčový bôčik s baklažánom a špenátom

Suroviny Bravčový bôčik v celku 450g Baklažán 1ks Mladé špenátove listy 250g Cibuľa 1ks Cesnak 3 strúčky Nové korenie 4ks Ryžový ocot 1PL Bravčová masť Zmäs byliniek na posypanie mäsa Soľ, mleté čierne korenie, sušený cesnak, mletá rasca, sladká a štipľavá paprika, koriander, majorán, roymarín,...

Bravčová panenka Alexandra

Suroviny Bravčová panenka 600g Parmská šunka 6ks Zeler 250g Hríby Shi take 100g Hríby Buna Shimeji 100g Hríby Enoki 100g Zemiaky Bataty 1ks Smotana na varenie 50ml Šalotka banánova 1ks Zemiaky Anya 450g Víno biele 50ml Maslo 50g Olej Soľ Korenie mleté biele Korenie mleté čierne Postup...

Bravčová panenka v listoch divého cesnaku

  Suroviny  Bravčová panenka 600 g Listy medvedieho cesnaku 30 ks Víno biele 50 ml Mleté čiere korenie  Morská soľ Olej   Zemiaková kaša Zemiaky 800 g Smotana na varenie 170 ml Horčica celozrná 2 PL Maslo 50 g Cesnak 2 strúčky Bobkový list 2 ks   Postup...