Bravčové mäso
Domáci údený bravčový bôčik s baklažánom a špenátom
Suroviny
Bravčový bôčik v celku 450g
Baklažán 1ks
Mladé špenátove listy 250g
Cibuľa 1ks
Cesnak 3 strúčky
Nové korenie 4ks
Ryžový ocot 1PL
Bravčová masť
Zmäs byliniek na posypanie mäsa
Soľ, mleté čierne korenie, sušený cesnak, mletá rasca, sladká a štipľavá paprika, koriander, majorán, roymarín,...
Bravčová panenka Alexandra
Suroviny
Bravčová panenka 600g
Parmská šunka 6ks
Zeler 250g
Hríby Shi take 100g
Hríby Buna Shimeji 100g
Hríby Enoki 100g
Zemiaky Bataty 1ks
Smotana na varenie 50ml
Šalotka banánova 1ks
Zemiaky Anya 450g
Víno biele 50ml
Maslo 50g
Olej
Soľ
Korenie mleté biele
Korenie mleté čierne
Postup...
Bravčová panenka v listoch divého cesnaku
Suroviny
Bravčová panenka 600 g
Listy medvedieho cesnaku 30 ks
Víno biele 50 ml
Mleté čiere korenie
Morská soľ
Olej
Zemiaková kaša
Zemiaky 800 g
Smotana na varenie 170 ml
Horčica celozrná 2 PL
Maslo 50 g
Cesnak 2 strúčky
Bobkový list 2 ks
Postup...